MMX schrob­machine
MMx500 E
MMx50 B/Bt
MMx52 B/Bt

Het MMX-gamma schrobautomaten van Clevermac is ontwikkeld voor de schoonmaak van ruimtes tussen 1200 m² en 1750 m². Deze schrobmachines werden speciaal ontworpen voor ruimtes waar een hoge schoonmaakkwaliteit vereist wordt, met een hoge productiviteit en waar een lage kostprijs en een hoge gebruiksvriendelijkheid bovenaan staan.

MMx is een gamma semi-automatische of automatische achterloop schrobmachines met automatische, regelbare tractie, dit zowel elektrisch aangedreven als op batterijen. De borstelkop van de schrobmachine is gemaakt uit aluminium, met een anti-corrosiebehandeling. De werkbreedte is 50 cm, met 1 of 2 schuurborstels. De schrobmachines zijn uitgerust met een “eco”-knop, zodat de toestellen in besparende modus kunnen werken, ideaal voor dagelijks gebruik.

Bij de schrobmachines met automatische tractie kan de snelheid traploos worden geregeld, wat het comfort voor de gebruiker ten goede komt.

De elektrisch aangedreven schrobmachines (220 Volt), inclusief model MMX 500 E, hebben een sterke borstelmotor, geschikt voor het reinigien in moeillijke omstandigheden. De schrobmachine MMX 52 heeft een grote werkcapaciteit en is perfect geschikt voor het werken in middelgrote oppervlaktes.

nl_BEDutch