Veeg­machines / Opzit veegmachines / FS4 “TWIN-ACTION”
FS4 “TWIN-ACTION”

FS 4 “TwinAction” : géén traditie, wel (r)evolutie !

De veegmachine FS 4 “TwinAction” biedt een optimale combinatie van 2 traditionele veegsystemen nl. het mechanisch vegen (zwaarder afval zoals stukken hout e.d.) en het zuigend vegen (grote volumes zoals bladeren e.d.). Deze technologie is revolutionair en bespaart sterk qua tijd, kosten van de slijtage-onderdelen, verbruik en uitstoot. De veegmachine kan worden ingezet in alle weersomstandigheden en op alle verharde wegen en straten, ook als die oneffen zijn.

Er werd ingezet op het comfort voor de gebruiker(s) en voor de omgeving.

Bovendien is de machine gecertifieerd door de Europese organisatie “SGS” qua stofuitstoot in de atmosfeer als meest efficiënt : “3-sterren-categorie”

Verder heeft de machine de volgende voordelen :

  • Beperkt waterverbuik : doordat een hoofdborstel centraal in de machine veegt en gelijktijdig opzuigt, is er minder opwaaiend stof en moet er dus minder worden verneveld met water op de zijborstels.
  • Eliminatie van stofuitstoot door de stoffilter met groot oppervlak, die makkelijk te reinigen is d.m.v. 2 schudsystemen.
  • Beperking van het geluidsniveau (extern en in de cabine) door de akoestische panelen.
  • Beperkt brandstofverbruik.
  • Comfort voor de gebruiker ; doordat de motor zich achteraan het toestel bevindt, door de geïsoleerde cabine en door de hydraulische ophanging.
  • Milieu : uitstoot van fijn stof in de omgeving : certifiëring door “SGS” (Independent German SGS Institue), kan worden nagelezen op http://www.eu-nited.net/municipalequipment/uplaod/PM_10_Flyer/EUnited_ME…
  • Wendbaar door de 4-wielsbesturing : de draaicirkel is slechts 4.25 m.
  • Onderhoudsvriendelijk : de onderdelen en componenten zijn makkelijk bereikbaar voor onderhoud of herstelling.
Specificaties FS4 "Twin-Action" Werkbreedte (cm) 140 Werkbreedte met zijborstels (cm) 262 Aandrijving diesel Filtersoort zakfilter Filteroppervlak 50 m² Inhoud afvalbak (L/kg) 3500 l Afmetingen toestel (L x B x H) 4580 x 1755 x 2550 mm
Vergelijkbare toestellen
nl_BEDutch