Schrob­machines / Opzit schrobmachines / MXR schrob­machine
MXR schrob­machine

Dankzij de ultra compacte afmetingen is de MXR schrobmachine van Clevermac het perfecte alternatief voor een traditionele achterloop schrobmachine, geschikt voor het schrobben van oppervlaktes tot 4500 m².

Mxr is een zitschrobautomaat met automatische zelftractie. De schrobmachine is batterij-aangedreven en kan 1 of 2 schuurborstels hebben, met een werkbreedte van 56 cm.

Standaard is de schrobmachine uitgerust met een “ECO” knop, die het energie- en waterverbruik én het geluidsniveau onder controle houdt. De “ECO ON/OFF” functie zorgt ervoor dat de borstels en het water stilvallen wanneer de schrobmachine stil staat.
Optioneel is de schrobmachine uitgerust met een ingebouwde batterijlader.

Clevermac werkte mee aan de ontwikkeling van deze prijsbewuste schrobmachine : sneller en efficiënter werken aan de kostprijs van een achterloop schrobmachine !

Dankzij de compacte afmetingen en het ergonomisch stuurwiel (geïnspireerd op de automobielindustrie), kan de MXR scchrobmachine wendbaar werken in hoeken en kanten, daar waar obstakels zijn en met een sneller en beter resultaat dan een achterloop schrobmachine.

nl_BEDutch