IMX schrobmachine

IMX schrobmachine

iMx schrobautomaat is ontworpen voor het reinigen van ruimtes tussen 1000 m² en 1800 m². De schrobmachine is verkrijgbaar op batterij en heeft naar keuze semi-automatische tractie of automatische tractie.  De werkbreedte van de schuurborstel is 51 cm.

De iMX schrobmachine van Clevermac is de ideale oplossing voor wie met een beperkt budget een hoge productiviteit wil bereiken.
iMx schrobmachine heeft een grote werkautonomie tot 4 uur, gegarandeerd door de “Eco Mode” knop, die zorgt voor verminderd energieverbruik, verminderd water- en detergentverbruik,  en zo het kostenplaatje drukt.
Het laag geluidsniveau van de schrobmachine laat toe om te werken tijdens openingsuren in ruimtes zoals supermarkten en winkels, of in ziekenhuizen, rusthuizen of scholen, zonder de mensen te storen.
Het chassis van de schrobmachine is volledig in aluminium gemaakt, corrosie-veilig met een gegarandeerde lange levensduur. iMX is uitgerust met een ergonomisch handvat, dat zorgt voor een veilig en handelbaar toestel.

Op vraag kan iMx uitgerust worden met een ingebouwde batterijlader en spatborden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag hier vrijblijvend een DEMO aan of contacteer ons rechtstreeks   059/800 106

IMX
Werkbreedte (Cm)51
Aantal borstels 1
VoedingBatterij
Aandrijving (Volt)Batterij (24V)
Proper watertank (L)40
Vuil watertank (L)40
Afmetingen toestel (L x B x H)118 x 59 x 103

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuws in de kijker

Verduidelijking rond het ontstaan van Clevermac

Regelmatig krijgen wij de vraag over het hoe en wat met betrekking tot het ontstaan van Clevermac. Er zijn hieromtrent misverstanden, doordat... Lees meer