Unique selling point title

Ontdek onze producten

Clevermac is specialist in de verkoop en dienst-na-verkoop van al uw reinigingstoestellen. Van veegmachines tot waterzuigers, over schrobmachines: u vindt ze allemaal in ons uitgebreide gamma. Ontdek onze professionele machines voor een efficiënte schoonmaak van uw ruimtes.

Dankzij onze toestellen reinigt u veilig, snel en grondig al uw oppervlakten. Een garage, toonzaal, winkel of opslagruimte reinigen? Wij hebben het geschikte toestel voor elke soort vloer. Weet u niet welk toestel het beste aan uw noden zal voldoen? Contacteer Clevermac en wij helpen u bij het uitzoeken van de toestel op maat van uw wensen.

Naast dit ruime aanbod aan reinigingsmachines, kan u bij ons ook rekenen op een uitstekende dienst-na-verkoop. Overal in België staat het Clevermacteam voor u klaar voor een snelle en efficiënte service. Geïnteresseerd in een vrijblijvende demonstratie of nood aan advies rond reinigingstoestellen? Contacteer ons!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuws in de kijker

Verduidelijking rond het ontstaan van Clevermac

Regelmatig krijgen wij de vraag over het hoe en wat met betrekking tot het ontstaan van Clevermac. Er zijn hieromtrent misverstanden, doordat... Lees meer